“Een prachtig optreden van The Swinging Voices.” en “Ik kreeg echt kippenvel.”
Dit waren enkele reacties vanuit het publiek na het kerstoptreden van The Swinging Voices in het centrum van Apeldoorn, afgelopen zondag 20 december 2015 tijdens het winterse event Apeldoorn Winterfeest.

Woordvoerster Bea Jongkoen spreekt van een ‘gezellig kerstsucces’ voor The Swinging Voices in de Apeldoornse binnenstad.
“Ik ben zeer tevreden, we mogen trots zijn op onszelf! We hebben er hard voor moeten werken, maar het niveau van The Voices is weer behoorlijk omhoog geschroefd.” Na ruim 40 jaar als koor met een kenmerkende hoge kwaliteit te hebben gezongen, is The Swinging Voices in 2012 door afzwaaiende leden flink uitgedund. Sindsdien is het koor met een aantal leden van de ‘oude kern’ bezig aan een doorstart met nieuwe zangers en zangeressen, en wordt er hard gewerkt om het oude niveau weer op peil te krijgen.

Apeldoorn-Winterfeest-2015-[2]

De positieve publieke reacties doen de leden erg goed. ‘Voices’-lid Hanneke zegt: “Dit is zo fijn, het stimuleert ons om met nóg meer plezier en inzet door te zingen.”

The Swinging Voices gaan nu met een blij gevoel er even tussenuit om te genieten van de feestdagen.

Dinsdag 5 januari starten onze repetities weer. Heb je zin om met ons mee te doen? Kom eens vrijblijvend langs om te kijken naar onze gezellige zanggroep. We ontvangen je met open armen, want nieuwe leden zijn nog steeds welkom! Je kunt je aanmelden door een bericht te sturen op onze contactpagina.