Mannen, waar blijven jullie?!

We zijn een prachtig  gevarieerd repertoire aan het opbouwen van I Got Rythmn (Gerswin) tot Wonderfull Life ((Vearncombe). Helaas kunnen we een aantal nummers nog niet gaan repeteren omdat we een tekort aan bassen en tenoren hebben. Heb je altijd al willen zingen maar is de drempel te hoog? Of ben je toe aan een ander repertoire en/of ander koor? Aarzel dan niet langer en kom ons eens bezoeken! We zingen iedere dinsdagavond in het kerkje aan de Prof. Röntgenstraat te Apeldoorn, vanaf 20:00 uur.

Het is onder andere onze grote wens om met Adiemus van Karl Jenkins aan de slag te gaan.

Adiemus is de titel van een serie albums door de Welsh componist Karl Jenkins. Het is tevens de titel van het eerste nummer op het eerste album Songs of Sanctuary. Elk Adiemus album is een verzameling nummers met harmonieuze vocale melodieën tegen een orkestrale achtergrond. Er zijn geen teksten, behalve door Jenkins bedachte lettergrepen en ‘woorden’ gezongen door vocalisten. De kern van het concept van Adiemus is dat de stem alleen maar moet functioneren als instrument.

Bijna iedereen kent het stuk in de uitvoering van Enya:

Op Youtube op vindt je diverse uitvoeringen van koren, zoals wij het zo graag zouden willen doen met The Swinging Voices. Dit is onze inspiratie:

2015-06-25T01:24:44+00:00

Leave A Comment