Wie op zondag 17 april over de Deventerstraat in Apeldoorn fietste kan het haast niet ontgaan zijn. De met slingers en ballonnen versierde woning van een van onze leden stond decor voor het huiskamerconcert van The Swinging Voices, als onderdeel van ‘Cultuur bij je buur’. The Swinging Voices traden drie keer op en iedere Apeldoorner die zin had mocht aanschuiven om te luisteren naar het concert. Met de huishond en een kop koffie kon het haast niet knusser voor de luisteraar, wat het voor The Swinging Voices een speciaal optreden maakte. 

Woordvoerder Bea Jongkoen is razend enthousiast over de deelname aan Cultuur bij je buur. “Wat bijzonder gaaf om in zo’n huiskamersfeer op te treden. Alle drie de keren was het volle bak van mensen uit de buurt, maar ook van andere bezoekers die speciaal voor The Swinging Voices op pad waren gegaan. De bezoekers waren vol lof over het mooie optreden, heerlijk! Hier doen we het voor; gewoon lekker zingen met veel plezier en positieve energie”, aldus Jongkoen.

The Swinging Voices bedankt de organisatoren van Cultuur bij je buur. Wij vinden het geweldig dat jullie dit evenement mogelijk hebben gemaakt! Ook gaat onze dank uit naar gastvrouw Marjolein en gastheer Hans, jullie hebben een geweldige bijdrage geleverd aan de goede sfeer!

Tot de volgende keer!

[foogallery id=”616″]